Det är vi som är kursledare på Iris Media Akademin

Christina Öst, vd: Christina har arbetat med tidningsutveckling och redesigner under många år, bland annat som chefredaktör på Företagaren och Civilekonomen. Hon är en mycket erfaren handledare av redaktioner i förändring och har varit med och startat nya tidningar från grunden.

Jonas Melcherson, utvecklingschef: Konsult i digitala strategier, AD och utvecklare av webbtidningar med över 15 års erfarenhet. Expert på förstudier inför redesignen där kunders idéer och förväntning blir tydliga strategier. Flitigt anlitad talare vid konferenser.

Malin Askner, reporter/redaktör: Webbredaktörsjobbet på Sveriges ledande nyhetsredaktioner, Ekot och Aftonbladet, har gett Malin koll på den senaste tekniken, en vass penna, ett högt tempo och en riktigt känslig nyhetsnäsa.

Magnus Johansson, ljudproducent: Mångårig erfarenhet av manusförfattare och produktion av ljuddramatik, däribland ljudguider tills stora museer och turistmål. Magnus gör också syntolkningar för filmer och tv-program.

Tove Harström, formgivare: Har jobbat som nattchef och redigerare i sju år, bland annat på Aftonbladet, Metro och Dagbladet. Älskar InDesign, Photoshop och att hitta de snyggaste och mest överraskande sidlösningarna.

Skriv ett svar