Vi är ett modernt produktionsbolag i mediebranschen. Våra rötter finns i ljudproduktionen – sammanlagt har vi 57 års erfarenhet av att förvandlat allt som ögat kan se till ljud och tal. Vi är stolta att vi gjorde den första talboken 1955, den första ljudboken 1986 och att vi idag är den största leverantören av taltidningar i hela Sverige.

Men det har hänt en hel del sedan 1955, inte minst i mediebranschen. Under åren som gått har vi expanderat våra affärsområden och utökat vårt erbjudande till att omfatta mycket mer än bara ljud. Idag kan vi erbjuda våra kunder affärsutveckling av mediekommunikation och mediestrategisk rådgivning, tidningsutveckling, webb-tv, webbproduktion för att nämna några områden.

Vår affärsidé, och likaså vår slogan, är att vara ett bolag i alla kanaler. Vi vet att det är en tillgång gör våra kunder att ha en medieleverantör istället för flera, oavsett om det gäller ljud, trycksaker, webb eller appar. Det ger en ökad kvalitet och kostnadseffektivitet för kunderna.

Vi har byggt upp en mycket hög redaktionell kompetens och var och en av våra handplockade medarbetare är experter inom sina respektive områden. Tillsammans erbjuder vi tjänster som inga andra bolag kan.