I våra professionella studios är det lätt att göra verklighet av radioidéerna. Manusbearbetning, inspelning och distribution från iTunes och webb till CD-press. Producenter med lång erfarenhet av radio och ljuddramatik hjälper dig att nå ut.

sommar_pod

Iris Medias kärnverksamhet har under många år varit ljud och vi gör idag bland annat nära 100 taltidningar. Professionellt ljud i specialbyggda studios som inte minst Sveriges största museer använder för sina ljudguider. Iris Media producerade sommarpogram åt Aftonbladet. Programmen distribuerades bland annat som podcast på ITunes. Alla programmen nådde snabbt 10 i topp-listan av de mest populära programmen.

Sommarpoddarna kan du lyssna till här.

 

podcast-ab

Under fyra år arbetade Aftonbladets reportrar med en granskning av våld mot kvinnor inom familjen. Det resulterade i många artiklar i tidningen och på webben om kvinnor som dödats av sina män. Som en uppföljning på detta anlitade Aftonbladet Iris Media för att producera en podd. Podden är resultatet av en kartläggning av de kvinnor som mördats och deras barn som blev kvar.

Här kan du lyssna till podden ”Om det funnits en trappa till himlen”.