En röst som berättar det ögat ser. En dramatiserad ljudguide till din utställning eller ett utflyktsmål. Vi har syntolkat över 30 filmer och lika många platser. Vi är dessutom diplomerade syntolkar.

snabba-cash

Snabba cash – livet deluxe

Den avslutande delen i Jens Lapidus serie, Snabba cash, hade biopremiär den 30 augusti 2013. Nu när filmen släpps på DVD kan tittaren välja att se filmen med syntolkning. Manus och inläsning av Magnus Johansson.

monica-z-2

Monica Z 

Filmen handlar om en av vår tids största svenska jazzsångerskor – Monica Zetterlund. Filmen hade biopremiär 13 september 2013 och gick snabbt upp på topplistan. Rösten som syntolkar är Magnus Johansson och syntolkningsmanuset är skrivet av Malin Askner och Magnus Johansson.

tyskungen-2

Tyskungen

När filmatiseringen av Camilla Läckbergs bok ges ut på DVD i höst erbjuds synskadade ett nytt ljudspår med berättarröst av Iris Media som även skrivit manus för syntolkningen av filmen. Manus är skrivet av Tove Harström och Magnus Johansson och syntolkningen är inläst av Malin Askner.

mordaren-ljuger-inte-ensam

Mördaren ljuger inte ensam

På 1950-talet var hon en av Sveriges mest sålda författare, sedan glömdes hon bort. Under hösten gör TV4 en helt ny serie om Maria Langs kriminalkommissarie Christer Wijk. Syntolkningsmanuset är skrivet av Sara Eklund och Malin Askner och rösten som läste in är Magnus Johansson. Senare i höst visar TV4 fem delar till om Christer Wijk: Kung Liljekonvalje av Dungen, Inga fler mord, Rosor, kyssar och döden, Farliga drömmar och Tragedi på en lantkyrkogård.