Iris Media är marknadsledande på området. I 57 år har vi gjort taltidningar och talböcker tillgängliga för läsare som inte läser. I dag läser vi in ett 30-tal dagstidningar och ett 60-tal magasin.

På tal om Stockholm är en av de ljudmagasin som görs på Iris Media och har en egen redaktion i Stockholm. Tidningen görs på uppdrag av Stockholms stad och den främsta målgruppen är synskadade. Den här tidningen skiljer sig från andra traditionella taltidningar då reportrarna på redaktionen gör allt innehåll själva. Redaktionen består av reportrar, ljudtekniker och distributörer och det är de som ser till att stockholmarna kan lyssna på nyheter, avslöjanden, tävlingar och ljud från storstadens gator och kommunens alla hörn.

- Ibland är vi både roligare, snabbare och smartare än andra tidningar i stan, säger Maja Aase, produktionschef på Iris Media.

Tidningen skickas ut på skiva en gång i veckan till alla som valt att prenumerera, men vem som helst kan lyssna på tidningen på webben eller i mobilen.

Nyfiken på hur det kan låta?

Det här inslaget handlar om trenden med funkis-TV och vi möter Linda Åkesson som är med i kanal 5:s omdebatterade satsning De dejtbara.

Nu ska vi frossa i 40-talsnostalgi när vi kliver in i Nordiska museets utställning om folkhemmet.

Kommer hon att överleva? Hör den spännande fortsättningen när Malin Askner träffar djurexperten Jonas Wahlström på Skansen-akvariet.

Skicka din tidning till oss och få tillbaka den som ljudapp och CD.