Vi som jobbar på Iris Media har en gedigen bakgrund med mångårig erfarenhet från flera av landets största dagstidningar och magasin. Trygg produktion av din tidning.

KI-bladet-

KI bladet

KI bladet är Karolinska Institutets personaltidning som formges av Iris Medias formgivare Tove Harström.Tidningen ges ut fyra gånger per år till alla anställda inom Karolinska Institutet. Tidningen tar upp de senaste rönen inom medicin och forskning, nyheter inom organisationen och mycket mer. Tove har jobbat med tidningens layout under ett års tid och uppdraget fick Iris Media efter en upphandling.

travbildTravronden

Travronden är Sveriges äldsta, största och viktigaste tidning om travsport. Nu har den blivit ännu bättre. Travronden anlitade Iris Media för att lyckas med projektet.

- Vi visste att där finns den rätta kompetensen. Att Iris Media levererar det vi beställer, säger Mathias Hedlund,  editionschef på Travronden och intern projektledare för omkörningen.

- Man kan säga att vi är höjdhoppare och att Iris Medias formgivare Tove Harström är vår coach, som får oss att hoppa högre och landa snyggare, säger Per Englund, extern projektledare.

En redesign av den här populära tidningen kräver förstås skicklighet och erfarenhet:

- Vi vill att Travronden ska bli mer lättläst, med tydligare avdelningar och både innehåll och utseende ska förfinas, säger Mathias Hedlund.

Den nya Travronden hade premiär lagom till årets största travhändelse, Elitloppet, i år.

- Tidningen blev jättefin, säger Mathias Hedlund.