Webbplatsen är central i varje verksamhet och i en effektiv digital kommunikation. Vi skapar din webb från strategi och design till utveckling och hjälper dig med ditt digitala innehåll.

TMC_MacBook

Representativ, responsiv reslust!

The MeetingCompany är en ny reseaktör som erbjuder ett unikt sätt att köpa och arrangera företagsresor. Här står beställarens förväntningar i centrum. Färdiga tjänster, hotell- och prislistor har fått träda tillbaka till förmån för den personliga dialogen med en kunnig konsult. Bakom satsningen står Tiziana Saraceno, som med över 25 år i branschen har ett unik kontaktnät som tar resenärer långt från de vanliga rutterna utan att någonsin göra avkall på kvalitet och komfort. Iris Medias Jonas Melcherson står för webbplatsens innehållstrategi som tagits fram i tätt samarbete med kunden. Även den responsiva webbdesignen och all kodning är gjord av Iris Media.

tasteline

För finsmakare och livsnjutare

Tasteline är receptsidan för dig, oavsett om du vill laga lyxmiddag till dina vänner eller om du vill laga något av de få ingredienser du har hemma i kylen för tillfället. Jonas Melcherson var med och lanserade Tasteline år 2000 och snabbt blev det en av de mest besökta receptsajten. Nio år senare  attraherade sidan nära en halv miljon besök melllan jul och nyår och rankas som enda livsstilsmedia på topp 10 på Internetworlds topp 100-lista.